آشنا شدن با فواید ترکیب عسل طبیعی و زنجبیل

چوپر

از خیلی وقت پیش، زنجبیل مورد بررسی اساسی پزشکی قرار گرفته است. از آنجایی که سرشار از مواد شیمیایی است. مزایای درمانی آن به خوبی شناخته شده است. خواص اصلی آن آنتی اکسیدانی و ضد قارچ هستند که ثابت میکنند زنجبیل بعنوان دارویی طبیعی میتواند زندگی انسان را سرشار از شادابی کند.
از آنجایی که زنجبیل بعنوان گیاهی چند کارآمدی شناخته شده، بسیاری از محققان سعی کرده اند فواید آن در صورت ترکیب با مواد پر خاصیت دیگر همچون عسل را ثابت کنند.

ضد میکروب برای جلوگیری از مشکلات دندان:
آنتی بیوتیک ها نقش مهمی در کنترل فعالیت عفونت در بدن ایفا می کنند. داروی گیاهی درست شده از عسل و زنجبیل به عنوان ضدمیکروبی موثر استفاده می شود. زنجبیل به عنوان گیاه چند کار آمد در جهان شناخته شده است، در حالی که عسل یا Apis mellifera (عسل زنبور اروپایی) به عنوان دارویی سازگار با طبیعت شناخته شده است و برای درمان زخم ها و زخم معده مفید است.
در ادامه، مطالعات نشان داده که عسل حتی می تواند عفونت های گوارشی و عفونت چشم را نیز درمان کند. مطالعه ای که در مورد عسل و زنجبیل انجام شده است نشان داده که خاصیت ضد باکتریایی و انسجام عسل بخاطر ترکیب آن با هیدروژن پراکسید است که در عسل هم تولید می شود. هیدروژن پراکسید، اسید گلوکونیک را بوجود می آورد که به طور بالقوه برای درمان مشکلات دندان مفید است. این پژوهش ثابت کرد که اثر متقابل بین زنجبیل و عسل بر فعالیت ضد میکروبی تاثیر می گذارد که به وضوح مشکل دندان ها را از بین می برد.همچنین برای درمان درد و سوزش دهان و گلو مفید است.

 ضد التهاب:
زنجبیل حاوی صمغی چرب در ریشه خود میباشد که این صمغ چرب آن را به گیاهی با خاصیت ضد التهاب تبدیل میکند. خود عسل نیز آنتی بیوتیک هایی دارد که درواقع منجر به درمان التهاب میشوند. به احتمال زیاد ترکیب عسل با زنجبیل قابلیت بسیار بالایی در درمان درد عضلات یا دیگر دردهای مفصلی دارد.

جلوگیری از سکته مغزی:
سکته مغزی یکی از خطرناک ترین و جدی ترین بیماری ها در سراسر جهان است. بسیاری از محققان پزشکی در تلاش اند تا داروهای موثری برای درمان این مشکل جدی خون را پیدا کنند. یکی از تحقیقات ثابت کرد که ترکیب زنجبیل و عسل می تواند از سکته مغزی جلوگیری کند. به علت قابلیت ضد انعقاد خون در زنجبیل و عسل است که این ترکیب می تواند این بیماری خطرناک را درمان کند. هنگامی که آن ها با هم مخلوط شوند، فواید مهمی برای جلوگیری از بیماری مانند سکته مغزی بوجود می آورند.
 درمان مشکلات تنفسی:
اثر ترکیب زنجبیل و عسل می تواند سلامت انسان را بهبود بخشد. مخلوط زنجبیل و عسل می تواند سرفه، گلودرد و سوزش و درد دهان و حتی سرماخوردگی را درمان کند. خوردن زنجبیل و عسل بصورت مخلوط بدن را از سرماخوردگی پاک می سازد و در درمان مشکلات تنفسی موثر است.
تقویت سیستم ایمنی:
ترکیب زنجبیل و عسل نه تنها خوشمزه است بلکه به عنوان نوشیدنی روزانه مصرف می شود. همچنین برای سلامتی به ویژه در تقویت سیستم ایمنی مفید است. ترکیب عسل و زنجبیل می تواند تولید گلبول های سفید را افزایش دهد که در واقع باعث افزایش عملکرد سیستم ایمنی بدن می شود.

چوپر

چوپر

 پیشگیری از سرطان:
با بحث درباره سیستم ایمنی به بیماری بسیار جدی رسیدیم، که نامش سرطان است. در حال حاضر محققانی هستند که میگویند زنجبیل میتواند از پیشرفت فعالیت سلول های سرطانی در بدن جلوگیری کند. عسل-زنجبیل ترکیبی قدرتمند و ضد سرطان است که در مقابل رشد سلول های سرطانی مبارزه میکند. خوردن عسل و زنجبیل حقیقتا جلوی ریشه اصلی فعالیت سرطان در بدن را میگیرد. بعنوان راه طبیعی درمان سرطان توصیه میشود. همچنین تحقیقاتی مشخص کرد که ترکیب عسل و زنجبیل نه تنها در حال جلوگیری از سرطان است بلکه بدن را در مقابل عوارض شیمی درمانی نیز مقاوم میسازد. به همین صورت عسل و زنجبیل برای درمان سرطان سینه، سرطان روده بزرگ و حتی سرطان پروستات نیز موثر است. در این باره میتوانبد مقاله فواید زنجبیل و عسل در درمان سرطان را مطالعه بفرمایید.
 
درمان دیابت:
یکی دیگر از مزایای ترکیب زنجبیل و عسل این است که می تواند از دیابت جلوگیری و آن را درمان کند. می تواند حساسیت انسولین را افزایش دهد. همچنین قابلیت تعادل و حفظ میزان مناسب قند خون را نیز داراست. همچنین نتایج پژوهشی نشان داد که ترکیب زنجبیل و عسل برای کنترل قند خون بسیار موثر است، زیرا باعث افزایش جذب گلوکز به سلول های ماهیچه ای می شود. پس مصرف ترکیب زنجبیل و عسل باعث جلوگیری از دیابت و کاهش میزان قند خون و LDL کلسترول می شود.

 درمان آسم:
مخلوط زنجبیل و عسل داروی آسم هم هست. فواید سلامتی عسل و زنجبیل خواص زیادی برای درمان آسم دارد. خس خس را نیز درمان می کند. عملکرد این ترکیب در درمان مشکلات تنفسی نشان دهنده مزایای بالقوه آن در درمان آسم است. این معجون می تواند آنزیم هایی که در اطراف عضلات راه هوایی قرار می گیرند را مهار کند و همچنین آنزیم های دیگری را فعال می کند که برای شل کردن آنها کارآمدند.