ترکیب عسل و زعفران
چوپر

مصرف مقدار مجاز زعفران عوارض جانی ندارد. زعفران در خود آنتی اکسیدان‌هایی دارد که به بهبود التهاب‌های ناشی از زخم و کوفتگی در اثر صدمه، کمک شایانی می‌کند. بشرطی که زعفران بطور روزانه و متداوم استفاده گردد. در کنار مصرف روزانه زعفران، از عسل هم استفاده کنید. درحقیقت می‌خواهیم به شما شربت عسل و زعفران را پیشنهاد بدهیم. طبق آزمایش‌ها و تحقیق‌هایی که اخیرا صورت گرفته است، افرادی که روزانه بطور متوسط ۷۰ گرم عسل میل می‌کنند، پوسیدگی دندان نداشته اند و این مربوط به خواص ضدمیکروبی عسل می باشد.
در حقیقت عسل و زعفران بعلت اینکه ترکیبی از سافرانال را در خود جا داده اند، از جهت تقویت کننده برای درمان و تسکین دردهای حاصل از تورم لثه، دهان و دندان مصرف می‌گردند. وقتی شربت عسل و زعفران را میل می‌کنید، زعفران موجود در این شربت، سلول‌های سرطانی روده بزرگ را بطور انتخابی از بین می‌برد. یعنی زعفران در طول روده‌ی بزرگ، رشد سلول‌های سرطانی را سرکوب می‌کند، در حالی است که به سلول‌‌های طبیعی ضرری نخواهد رساند. با توجه به انتخابی بودن ازبین بردن سلول‌های سرطانی، برای ریشه کن کردن این سلول‌ها چندین بار درطول روز شربت زعفران و عسل را میل بفرمایید. به این ترتیب خواص ضد سرطانی شربت زعفران و عسل را برای شما عزیزان شرح دادیم.
زعفران در ترکیب عسل زعفرانی با محدود کردن ساخت DNA و RNA واکنش‌هایی را که در جهت ایجاد سلول‌های سرطانی هستند، محدود می‌کند. در نتیجه احتمال رخ دادن واکنش‌هایی مانند رادیکال‌های آزاد، در بدن شما به صفر خواهد رسید. بنابراین با مصرف ترکیب عسل زعفرانی توانسته اید برای پیشگیری و درمان سرطان اقدامات متناسبی انجام دهید.