عسل و زعفران
چوپر

بهبود دید و تقویت بینایی نیز از جمله خواص عسل زعفرانی به حساب می آید. همچنین بر اساس تحقیقات مرکز دانشگاهی ایتالیا زعفران در تنظیم کارکرد سلول‌های بینایی نقش موثری دارد؛ از پیشرفت بیماری‌های چشمی جلوگیری می کند و در درمان اختلالات نقطه زرد شبکیه، مخصوصا در سنین پیری حائز اهمیت است. ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در عسل (روی، منیزیم و آهن) هم برای تقویت دید و هم برای درمان اختلالات قرنیه موثر است.

طبق تحقیقات انجام شده تاثیر زعفران و عسل در از بین بردن رادیکال‌های آزاد و کوچک کردن غده‌های سرطانی ثابت شده است. ترکیب زعفران و عسل منبعی غنی از انواع آنتی اکسیدان‌های مفید برای درمان سرطان و پیشگیری از ایجاد تومور است.

خواص زعفران و عسل انکارناپذیر است. اما مصرف بیش از حد آن مانند هر ماده دیگری دارای عوارضی است. پس لازم است که به مقدار زیاد از آن استفاده نشود. از آن جایی که زعفران و عسل شادی‌آور است، استفاده زیاد آن موجب از بین رفتن تعادل روانی در فرد می شود. همچنین ممکن است باعث ایجاد سردرد، حالت تهوع و استفراغ شود. مصرف بیش از حد عسل زعفرانی موجب افزایش اشتها نیز میشود.