عسل شکلاتی قاشقی چوپر
چوپر

دیابت و قند خون یکی از خطرناک ترین و کشنده ترین بیماری های جهان به حساب می آید.بیماران دیابتی به دلیل افزایش قند خون نباید از محصولات شیرین به خصوص شکلات هایی که با مواد شیرین کننده مصنوعی شیرین شده اند در مواد مصرفی روزانه خود استفاده کنند.
صنایع غذایی چوپر اقدام به تولید عسل شکلاتی که از ترکیب کاکائو خالص و عسل طبیعی گشنیز تهیه شده است،کرده است که می تواند برای مصرف بیماران دیابتی گزینه مناسبی باشد چرا که از قند کاملا طبیعی تهیه شده است که در صورت مصرف در حد اعتدال می تواند خواص کاکائو و عسل را بدون افزایش قند خون به بدن برساند.