عسل اُرگانیک چیست؟
چوپر

در بیشتر مواقع هنگامی که عسل از محل اصلی یعنی کندو گرفته میشود اُرگانیک است. برای اینکه خوراکی ارگانیک محسوب شود باید:
• در خاک دست نخورده تولید شود.
• در آن اصلاح و تصرفی صورت نگیرد.
• از محصولات مرسوم یا محصولات غیر ارگانیک جدا بماند.
• هیچ آفت کش غیر طبیعی، ژنهای زیست-مهندسی یا دیگر محصولات مصنوعی نباید در آماده سازی یا نگهداری عسل استفاده شود.
وقتی عسل بطور ایمن از کندو جمع آوری میشود، هنوز در مرحله ارگانیک قرار دارد. عسل ممکن است شامل اسپور (هاگ/تخم باکتری یا قارچ) هایی باشد که می توانند عفونتی مرگبار به نام بوتولیسم ایجاد کند.

عسل اُرگانیک چه تفاوتی با عسل طبیعی دارد؟

از گذشته تاکنون از عسل طبیعی در درمان بسیاری از بیماری ها استفاده شده که مهم ترین خاصیت عسل طبیعی، ضدمیکروب بودن آن است. درحالی که عسل یک ماده کاملا خوراکی است و قاعدتا بایستی محیط خوبی برای پرورش میکروب ها باشد، ولی میکروب ها در معرض عسل طبیعی نابود شده و اجساد آن ها نیز به مرور از بین می روند.
زیرا عسل طبیعی حاوی آنتی بیوتیک و آنزیم دیاستاز است. عسل طبیعی که توسط زنبورها تولید میشود. زنبورداران آن را جمع آوری می کنند و برای عرضه به مشتری بسته بندی میشود. تا موقعی که عسل جمع آوری و در بسته بندی قرار میگیرد کاملا طبیعی است. هر کار اضافه ای که کمپانی یا زنبوردار بعد از جمع آوری با عسل انجام دهد میتواند آن را از حالت طبیعی به غیر طبیعی تبدیل کند.
عسل طبیعی که حداقل فرآوری روی آن انجام شده میتواند ارگانیک محسوب شود، اما مهر گواهی ارگانیک USDA را دریافت نمیکند.

چوپر

چوپر

عسل غیر طبیعی و غیر ارگانیک

افزودن مواد نگهدارنده، طعم دهنده ها یا استفاده از زنبورهایی که ژن آنها ارتقا داده شده، در بیشتر موارد عسل را هم غیر ارگانیک و هم غیر طبیعی میکند. انجمن تغذیه آمریکا ادعا دارد بعضی طعم دهنده های طبیعی ممکن است تمامیت عسل را حفظ کنند.
این بخاطر این است که سازمان غذا و دارو (FDA) هیچ توضیح مشخصی درباره اینکه مواد طبیعی کدام اند نداده است. اضافه کردن انواع توت تازه یا هرگونه مواد طبیعی دیگر به عسل، میتواند طعم آن را عوض کرده اما تمامیت طبیعی عسل را حفظ کند. وقتی ماده ای مصنوعی مثل رنگ شیمیایی یا شکر کارخانه ای به عسل اضافه شود عسل دیگر طبیعی نیست.