طرز تهیه ومواد لازم آش ترخینه برای ۵نفر

چوپر

ترخینه ۴ عددمتوسط
عدس آشی یک پیمانه
پیاز متوسط ۱ عدد
روغن ونمک وفلفل و ادویه به میزان لازم
نعنا وپونه به مقدار لازم

دستور پخت ترخینه برای سرماخوردگی

برای پخت این غذای مفید در فصل زمستان و سرماخوردگی ابتدا ترخینه رو شسته و در ظرفی با مقداری آب ولرم خیس میدهیم . عدس خیس خورده را هم با مقدار کمی نمک در ظرفی جدا گانه میپزیم بعد از خیس خوردن ترخینمون اونارو با گوشت کوب له میکنیم و آب جوش رو به اون اضافه میکنیم وروی گاز میگذاریم تابا حرارت ملایم حدود یکی دو ساعت پخته شود .
بعد عدس رو اضافه میکنیم پیاز را نگینی خورد کرده به همراه سیرخورد شده داخل روغن کم سرخ می کنیم نمک و فلفل و زرد چوبه رو اضافه میکنیم. در اخر پونه یا نعنا را به روغن اضافه میکنیم و شعله را خاموش میکنیم کمی از پیاز داغ را به آشمون اضافه میکنیم و مقداری برای تزئین روی غذا کنار میگذاریم .
توجه داشته باشید که که این آش هر چه ارام جوش بزند جا افتاده تر میشود فقط باید چند دقیقه ییکبار غذا رو هم بزنیم تا ته نگیره بعد از دو سه ساعت پخت آش تر خینه خوشمزمون آمادست ومیتونید در ظرف دلخواه بکشید ومیل کنید .

چوپر