فرآورده های زنبورعسل
چوپر

بیشتر این محصولات که مورد استفاده قرار می گیرند در همان شرایطی که به وسیله زنبوران عسل تولید می شوند موارد کاربرد فراوانی دارند، این فرآورده ها قسمتی از کل محصولات دیگر هستند که به واسطه کیفیت و گاهی ویژگی های خاص و حتی ناشناخته با تبدیل به محصولات دیگر، ارزش یا کیفیت محصول ثانوی را زیادتر می کنند و به این دلیل تولیدهای ثانویه که می توانند از تولیدهای اصلی زنبور عسل ساخته شوند به عنوان “ارزش افزوده” تولیدات زنبورداری مورد توجه قرار بگیرند.

عسل

عسل از جنبه اقتصادی و کمی، اولین و مهم ترین فرآورده زنبورعسل محسوب می شود که از زمان باستان مورد استفاده بشر قرار گرفته است. تاریخ استفاده از عسل همگام با تاریخ خلقت بوده و تقریبا در هر فرهنگی می توان شواهد بهره گیری از آن را به عنوان یک منبع غذایی و به عنوان نمادی، در مذهب، موسیقی و درمان بیماری یافت. عسل تازه استخراج شده مایع چسبناکی است که این ویژگی تماماً به مواد موجود در آن، به ویژه میزان آب موجود در آن مرتبط می باشد. رنگ عسل از جنبه تجاری و تعیین شکل نهایی آن دارای اهمیت زیادی است. عسل تیره تر، اغلب مصارف صنعتی دارد؛ در حالی که عسل های روشن تر برای استفاده مستقیم خرید و فروش می شوند. در اکثر کشورهایی که برای عسل بازار بزرگی وجود دارد، رنگ عسل تعیین کننده میزان اولویتی است که خریدار برای محصول در نظر می گیرد (به عنوان نشانه ای از طعم مطلوب)، بنابراین تصمیم گیری درباره کیفیت کلی و رنگ عسل به خودی خود مهمترین عامل تعیین کننده قیمت های عرضه و فروش کلی آن محسوب می شود

چوپر

چوپر

کاربرد عسل در درمان بیماری ها

• دستگاه گوارش
• بیماری روده
• درمان ضعف اعصاب
• افزایش حافظه
• بهبود مشکلات کبد
• کلیه
• دیابت
• پیشگیری از گرفتگی های رگ های خونی
• رفع بیماری های چشم
• درمان مشکلات ریوی
• بهبود زخم ها
• درمان سوختگی
• جلوگیری از قطع عضو با عسل در افراد مبتلا به دیابت
• درد مفاصل
• بیماری های دهان
• مشکلات دندان
• افزایش شیر مادر
• پاد زهر سموم
• رفع حساسیت
• بیماری های پوستی
• جلوگیری از پیری

گرده گل

بوده که دارای ارزش غذایی فراوان است و به عنوان تنها غذای کامل نام نهاده اند. اینگونه است که کار برجسته و اجرایی ورزشکاران به علت خوردن گرده و تغذیه از این غذای معجزه آسا می باشد. دانه های گرده کوچک می باشند، سلول های جنسی نر کیسه های گرده در گیاهان پر گل تشکیل می شوند و در داخل شیپور گل که غالباً در گل ها طویل هستند، رشد می کنند. ارزش گرده به عنوان یک ماده غذایی مکمل یا دارو مهم است که سبب جذب و دسترسی بهتر مواد مغذی می شود.
گرده ای که بوسیله زنبوران جمع آوری می شود و در غذاهای گوناگون یا داروهای خوراکی به کار می رود بی شک همان گرده ریز و دانه دانه گل ها است. گرده همانند سایر غذاهای پروتئینی،ارزش غذایی خود را به سرعت از دست می دهد؛
البته در صورتی که به طور غیر صحیح انبار شود. کیفیت گرده تازه انبار شده در درجه حرارت اطاق معمولا ظرف چند روز از دست می زود. گرده تازه ذخیره شده در فریزر ارزش غذایی اش را بعد از یک ماه از دست می دهد.
خواص درمانی گرده گل
• تنظیم موثر در عملکرد روده
• دفع چربی از بدن
• کنترل وزن
• درمان یبوست
• آرام بخش اعصاب
• کنترل سطح کلسترول خون
• رفع کم خونی
• اشتها آور
• درمان آلرژی
• رفع حساسیت
• سلامتی و زیبایی با گرده
• درمان ورم پروستات
• جلوگیری از رشد باکتری های مضر
• درمان بیماری های کبد
• درمان مشکلات ناباروری
• درمان بیماری های پوستی

چوپر